Analyse Liverpool winnaar zonder te spelen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool winnaar zonder te spelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paasmaandag was een schitterende dag voor Liverpool FC. De Reds moesten niet spelen maar concurrent Arsenal liet alweer punten liggen. In Newcastle speelden de Gunners zwak en bleef de brilscore op het bord staan. Hierdoor heeft Liverpool nu al drie punten voorsprong op Arsenal. De Gunners blijven wel vierde, maar voelen de hete adem van Bolton en Everton in de nek. 

Bolton en Everton vechten voor een Europees ticket en misschien zelfs een plaatsje in de voorronde van de Champions League. Het onderlinge duel eindigde op 1-1. Hierdoor blijft Bolton vijfde, op twee punten van Arsenal. De Toffees volgen op drie punten van Bolton. 

Rode lantaarn Watford won van Portsmouth, maar lijkt nog steeds een vogel voor de kat. De nederlaag zadelt ook Pompey met een kater op, mist winst kwamen ze op gelijke hoogte met Everton. Charlton haalde een belangrijk punt tegen Reading (0-0) en klautert zo uit de degradatiezone. Ook Aston Villa en Wigan deelden de punten (1-1). Manchester City won met 1-3 in Fulham en lijkt het goede spoor te hebben gevonden sinds de komst van Emile Mpenza

Manchester United, Chelsea, Liverpool en Tottenham werken hun wedstrijden later af omdat ze deze week actief zijn in Europa.

Uitslagen =>

Ranking =>

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties