Devroe: 'Het zijn bijna allemaal leugens'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe: 'Het zijn bijna allemaal leugens'
Foto: © SC

Iedere speler in onze Jupiler League die meer dan gemiddeld tegen een balletje kan trappen en niet bij een topploeg speelt, wordt dezer dagen gelinkt aan het noodlijdende Club Brugge. Sportmanager Luc Devroe wordt er horendol van. De namen die vielen ondermeer vielen waren die van Wesley Sonck, Kevin Vandenbergh, Mohammed Dahmane, Steve Colpaert, de broers Martijn en Pieterjan Monteyne. "Er is niks van aan. Negentig procent zijn leugens", aldus Devroe in Het Nieuwsblad.

"Ik hoor namen circuleren in de pers waarvan ik niet eens weet waar ze vandaan komen. Vorige week was het Sonck, nu Vandenbergh, volgende week zal het wel François Sterchele zijn en dan de Mpenza's. Het zijn geruchten waar ik niets van weet. Kijk, ik kan ook namen opnoemen uit Tsjechië, Portugal of Nederland want wij volgen overal spelers", aldus Devroe.

Ondertussen zou het zwarte lijstje met zes namen zijn uitgelekt. Het Laatste Nieuws publiceerde de namen: Olivier De Cock, Grégory Dufer, Ivan Leko, Kevin Roelandts, Joos Valgaeren en Jason Vandelannoite. Naast deze namen is Ivan Gvozdenovic een zekere vertrekker. Roelandts en Dufer kunnen makkelijk weg want zij spelen op uitleenbasis bij respectievelijk Germinal Beerschot en SC Lokeren. Die clubs moeten gewoon de aankoopoptie lichten in het huurcontract. Devroe wil niet bevestigen of deze namen op zijn lijstje staan. De spelers in kwestie zouden alleszins nog niet ingelicht zijn. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties