Trainers na OHL - Dessel

Giel Vermeulen
| 0 reacties
Trainers na OHL - Dessel
Foto: © SC

De trainer van Dessel Luc Reumers was zwaar gefrustreerd na de nederlaag op Leuven, niet in het minste door de rode kaarten op Grozdanic en Van Briel. Van Briel had nagetrapt op Nils Schouterden, de scheidsrechter had dit niet gezien maar zijn collega aan de lijn wel: “Hoe kon die lijnrechter dat gezien hebben?”, klonk het bij Reumers. Reumers noemde zichzelf geen slechte verliezer maar plaatste er toch vraagtekens bij. Hoe dan ook was hij wel tevreden over de eerste helft. “Dessel had controle over de wedstrijd en profiteerde van de nieuwe en jonge verdediging bij OHL door met lange ballen te werken.” “In de tweede helft nam OHL de overhand en zorgde Boy-Boy Mosia voor problemen”, aldus Reumers. Reumers wil nu een barrage vermijden.

Volgens de tevreden OHL-trainer Guido Brepoels lag het tempo bij zijn jongens te laag. Dat kon volgens hem wel enkele redenen hebben: ofwel waren er te weinig leiders in het spel en te veel jeugd maar het kon natuurlijk ook de warmte geweest zijn. De inbreng van Boy-Boy Mosia in de tweede helft zorgde voor meer dreiging en betekende ook volgens Brepoels het keerpunt in de wedstrijd. De toekomstige trainer van United kijkt ook uit naar volgende wedstrijd tegen Antwerp: “Als we het daar niet halen is de eindronde voor OHL geen kwestie meer."

Remy is nu geschorst maar Greven komt volgende week terug. Voor Ruytinx wordt het afwachten wat de dokters zeggen, zelf wil hij zo snel mogelijk weer spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties