Roeselare vernieuwt z'n accommodatie

Thomas Dubois
| 0 reacties
Roeselare vernieuwt z'n accommodatie
Foto: © SC

KSV Roeselare is volop bezig met de toekomst. De West-Vlaamse club is bezig met het bouwen van een vernieuwde accommodatie. Voor de hoofdtribune komt er een nieuw, vier verdiepingen hoog gebouw. In dat gebouw zou er een businessbar, een restaurant, een executive lounge, een vergaderruimte en 120 buitenseats geïntegreerd worden. De bedoeling is dat het hele project tegen eind 2007 afgewerkt is.
 
Het nieuwe gebouw was nodig omdat tot nu toe de gasten ontvangen werden in de accommodaties van volleybalbuur Knack Randstad Roeselare. Nu zal het mogelijk zijn om via het gebouw rechtstreeks de tribune op te stappen. Het hele project wordt vooral gefinancierd door hoofdsponsor Deceuninck, tevens de initiatiefnemer van het project. De bouwheer en commerciële partner van het project.
 
“Onze hoofdsponsor vindt dat hij bij ons zijn klanten niet op een voor de eerste klasse waardige manier kan ontvangen”, vertelt secretaris Roland Deblaere in Sport/Voetbalmagazine. “Vergeet niet: wij spelen als eersteklasser in een stadion dat twintig jaar geleden verbouwd werd volgens de normen van de derde klasse. De businessruimte nu is veel te klein. Een veredelde kantine is het”, vult voorzitter Luc Espeel z’n secretaris aan.
 
Bij Roeselare is er ook al gepraat over de bouw van een nieuw stadion, maar die plannen worden voorlopig in de koelkast gestopt omdat het daarvoor iets te vroeg is. “Als je een nieuw stadion bouwt, moet dat ook tijdens de week renderen. Laat ons nog wat afwachten. Als een club begint te investeren in stenen, moet je opletten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties