Pocognoli trekt al zeker niet naar Leverkusen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Pocognoli trekt al zeker niet naar Leverkusen
Foto: © SC

Sébastien Pocognoli, verdediger bij het tweede geklasseerde RC Genk, zal al zeker niet verhuizen naar het Duitse Bayer Leverkusen. De Bundesligaclub heeft afgehaakt om nog onduidelijke redenen. Dat betekent dat het Nederlandse AZ Alkmaar, dat in Pocognoli de gedoodverfde opvolger ziet voor Tim De Cler als die zijn contract niet wil verlengen, een concurrent minder heeft.

Het afhaken van Bayer Leverkusen is een verrassing. Volgens goed ingelichte bronnen lag in de BayArena nochtans een contract klaar voor vier seizoenen. Volgens enkele geruchten zou het vooral de vraagprijs zijn die RC Genk op het hoofd van de jonge verdediger heeft geplakt, die Leverkusen heeft afgeschrikt. Genk wil vier miljoen euro vangen voor de Waal terwijl Leverkusen niet verder wil gaan dan twee miljoen euro.

AZ Alkmaar heeft nog geen bod uitgebracht op Pocognoli. Er zullen bij de Nederlandse club pas concrete stappen ondernomen worden als Tim De Cler beslist om te vertrekken. Binnenkort zal de Nederlander overigens zijn besluit over zijn toekomst kenbaar maken

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties