Roberto Carlos naar Fenerbahçe

Steven Bologne
| 0 reacties
Roberto Carlos naar Fenerbahçe
Foto: © SC

Dat Roberto Carlos Real Madrid zou verlaten stond vast, naar waar nog niet. De Braziliaan wist een akkoord te bereiken met Fenerbahçe, een club die hem vorig seizoen al graag had ingelijfd. De Turkse landskampioen maakte zijn komst vandaag openbaar, voor hoelang hij tekende is nog onduidelijk.  
 
Volgens vice-voorzitter Murat Özaydinli was er al een akkoord met Roberto Carlos van vorig seizoen, maar toen mocht die nog niet weg bij de Spanjaarden. “Toen hij niet weg mocht bij Real, gaf hij al wel zijn woord voor volgend seizoen. En hij is duidelijk een man van zijn woord. Zijn mentaliteit en kenmerken passen perfect in het plaatje van deze club, toch blijft het buitengewoon dat we zo’n spelers met deze status van verdiensten kunnen binnenhalen.
 
Robert Carlos kwam de voorbije elf seizoenen uit voor Real en speelde daarin meer dan 350 wedstrijden. Daarvoor was hij actief bij het Braziliaanse Palmeiras en het Italiaane Inter Milaan. Hij werd drie keer landskampioen met Real en pakte drie keer de Champions League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties