Czerniatynski weg bij Union

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Czerniatynski weg bij Union
Foto: © SC

Volg Union SG nu via WhatsApp!

Alex Czerniatynski is volgend seizoen geen trainer meer van Union Sint-Gillis. Tegen Sporza.be liet hij weten dat hij lang heeft nagedacht over het aanbod van de Brusselaars maar dat hij uiteindelijk beslist heeft er niet op in te gaan.

"Ik ben altijd braaf geweest, maar soms moet je risico's nemen en zeker als je trainer bent. Mijn vertrek heeft niets te maken met een andere club. Ik heb wel wat contacten maar geen aanbiedingen. Misschien zal ik later spijt hebben van de beslissing, maar ik zie nu wel wat er op mij af zal komen. Ik vind dit ook wel spijtig want het was plezant werken bij Union. Ik wens de club het allerbeste. Ik wilde deze club verlaten met een goed gevoel", aldus Czerniatynski.

Het opstappen van Czerniatynski opent misschien weer deuren voor een samenwerking met Anderlecht. De landskampioen wil zijn talenten stallen bij de tweedeklasser om ervaring op te doen. Union zag dat wel zitten, maar Anderlecht eiste ook nog eens dat het zelf de trainer mocht aanstellen en had daarvoor Rik Vande Velde in gedachten. Dat zag Union niet zitten want de club wou vasthouden aan Czerniatynski, vooral onder druk van de Union-supporters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties