Bob Peeters relativeert degradatie

Thomas Dubois
| 0 reacties
Bob Peeters relativeert degradatie
Foto: © SC

Bob Peeters is nog niet van plan om in tweede klasse te gaan voetballen. Peeters degradeerde afgelopen zondag samen met Lierse naar tweede klasse, maar of dat hij ook in tweede klasse te zien zal zijn met Lierse valt nog af te wachten. “Na vijftien jaar profvoetbal kan je zulke zaken wat beter relatieveren. Er zijn belangrijkere zaken in het leven. Zoals mij kinderen.” Vertelt de spits aan Het Laatste Nieuws.
 
“Voor onze supporters is dit een klein drama. Maar ook voor mezelf is dit geen toffe situatie. Al was het maar omdat de man die dezer dagen nieuwe deuren installeert in mijn huis een grote supporter is van KV Mechelen? Hij drukt me met de neus op de feiten.” Gaat de spits verder. “Ik zou met Lierse nog een paar jaar in eerste klasse voetballen en dan iets anders gaan doen binnen de club. Dat kan nu inderdaad anders uitdraaien. Hieruit blijkt maar weer eens hoe moeilijk het is om lange termijn plannen te maken in het voetbal.”
 
Aan stoppen denkt Bob Peeters nog niet: “Ik zou er nog graag minstens twee jaar bij doen. Nu ik weer helemaal fit ben, voel ik dat ik het nog kan. Zes goals in vijf eindrondematchen is toch niet niks. Dat motiveert mij om nog een tijdje door te gaan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties