Geraerts beslist: vijf jaar Club Brugge

Anthony Van der Planken
Geraerts beslist: vijf jaar Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Karel Geraerts heeft beslist. De blonde middenvelder tekende vrijdagavond een contract voor vijf jaar bij Club Brugge. Geraerts keert dus terug naar de club waar het voor hem allemaal begon.

In 2003 verliet Geraerts Club omdat hij geen plaats kon veroveren in het kampioenenelftal van Trond Sollied. Na een korte uitleenperiode bij Lokeren trok hij naar Standard, waar hij zich al gauw in de basiself speelde. Geraerts ontpopte zich tot een cruciale speler in het elftal van de Rouches en werd er zelfs Rode Duivel.

In de loop van vorig seizoen werd echter duidelijk dat Geraerts Standard zou verlaten. De Luikse club slaagde er niet in het contract van de middenvelder te verlengen, en dus kon die gratis weg. Lange tijd leek het een buitenlands avontuur te worden, maar Geraerts kiest uiteindelijk toch voor Club Brugge. Vrijdagavond tekende hij er een riant contract voor vijf seizoenen. De zesde nieuwkomer bij Club Brugge, na Antolin Alcaraz, Jeroen Simaeys, Dusan Djokic, Stepan Kucera en trainer Jacky Mathijssen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties