Clement: 'Er is concrete interesse'

K M
| 0 reacties
Clement: 'Er is concrete interesse'
Foto: © SC

Eerder meldde Voetbalkrant.com al dat Xanthi, de nieuwe club van coach Emilio Ferrera, interesse heeft voor Philippe Clement. De verdediger van Club Brugge bevestigde tegenover de redactie van Voetbalkrant.com dat er wel degelijk interesse is.
 
“Er is zeer concrete interesse van Xanthi”, begint Clement. “Ik ga rustig alles bekijken en alle opties evalueren. Of er wederzijdse interesse is? Ik denk dat ik met het voorgaande genoeg heb gezegd.”
 
Clement kijkt alvast uit naar de seizoensstart bij Club. “Ik kijk daar altijd naar uit, en met dit weer zelfs meer dan anders”, aldus de verdediger. “De zon schijnt immers niet en dan is er niet echt die vakantiesfeer. Het wordt afwachten wat de nieuwe jongens ons kunnen bijbrengen. Van die buitenlanders weet ik niet veel, maar van Geraerts en Simaeys weten we natuurlijk dat het twee goede jongens zijn.”
 
Over de uitspraken van Brian Priske wou Clement echter niets meer zeggen. “Dat hoofdstuk is afgesloten. We beginnen aan een nieuw”, besloot de Rode Duivel. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties