Paraguay vernedert Colombia

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Paraguay vernedert Colombia
Foto: © SC


PAR 5 - 0 COL



Een gemiste strafschop is Colombia duur komen te staan. De Paraguayanen namen daarna resoluut het spel in handen en vernederden hun tegenstander met 5-0-forfaitcijfers.

Colombia was het best begonnen aan de partij. Op het halfuur kreeg het team van bondscoach Jorge Luis Pinto ook de kans om hun goede spel om te zetten in een doelpunt toen David Ferreira foutief gestopt werd in het strafschopgebied. Alvaro Dominguez trapte echter te slap waardoor doelman Justo Villar de bal makkelijk kon stoppen.

Dit gemiste elfmeter luidde het keerpunt van de wedstrijd in. Twee minuten later scoorde Paraguay aan de overzijde. Roque Santa Cruz ging er op de linkerflank vandoor en klopte doelman Miguel Calero. Vlak na de rust verdubbelde diezelfde onvermijdelijke Santa Cruz de score. Colombia liet zich echter niet afslachten en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Tien minuten voor tijd kregen ze echter het deksel op de neus toen Roque Santa Cruz zijn derde van de dag binnenkopte. Een aangeslagen Colombia kreeg dan nog het deksel op de neus toen Salvador Cabañas nog twee keer Calero kon vloeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties