Geraerts: 'Ik moet een voorbeeld zijn'

Geraerts: 'Ik moet een voorbeeld zijn'
Foto: © SC

Karel Geraerts is weer terug bij de club waar hij opgroeide. Gisteren maakte hij voor het eerst zijn wederoptreden op het trainingsveld van Club Brugge. Geraerts lijkt alvast enorm gemotiveerd.

"Ik moet een voorbeeld zijn, op het veld én in de kleedkamer", vertelt Geraerts in Het Laatste Nieuws. "Daarmee bedoel ik niet dat de ploegmaats blindelings moeten doen wat ik zeg, maar ik hoop wel dat ik met mijn prestaties op training en in de wedstrijden bepaalde zaken kan sturen."

"Een rotte mentaliteit in de Brugse kleedkamer? De details ken ik niet. Ik las ook maar wat in de krant kwam maar ik weet wel dat daar een streep is onder getrokken. Het is echt niet zò slecht gesteld met Club. Ik ben hier twee dagen en de sfeer lijkt me uitstekend."

"Ik ben eergierig: ik ben hier om prijzen te pakken", besluit Geraerts. "Club won een titel, een beker en een supercup met mij in de A-kern, maar ik had daar geen aandeel in en dus tellen die niet mee. In mijn hoofd heb ik nog geen enkele prijs gewonnen. Tijd om daar verandering in te brengen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties