Transfer Chivu naar Real hoogst onzeker

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Transfer Chivu naar Real hoogst onzeker
Foto: © SC

De Roemeen Cristian Chivu is nog niet van de Spaanse landskampioen Real Madrid. Meer nog, de onderhandelingen staan op een laag pitje. Reden van de vertraging is het feit dat de verdediger allerminst onder de indruk is van hetgeen hij kan verdienen bij de 'Koninklijke'. AS Roma, de huidige club van Chivu, en Real Madrid hebben wel al een akkoord op clubniveau.

Real Madrid bood een transfersom van achttien miljoen euro nadat het eerder al aanbiedingen van FC Barcelona en Inter Milaan weigerde. Nu zouden de salariseisen van de international wel eens roet in het eten gooien. "Het salarisvoorstel bij Real is veel lager dan wat ik bij Inter kon verdienen. Chivu blijft nu gewoon bij AS Roma tot Real een betere aanbieding doet", aldus de zaakwaarnemer van de Roemeen tegen het Britse persagentschap Reuters.

De zaakwaarnemer van Chivu wil het trouwens link spelen voor zijn cliënt. Hij wees er namelijk op dat de Roemeen volgend seizoen transfervrij is en dat een geïnteresseerde club dan geen transfersom hoeft te betalen. Dat zou betekenen dat die club dan gemakkelijk een contract van zeven à acht miljoen euro per jaar kan bieden aan Chivu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties