Chilenen maken het bont in Venezuela

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Chilenen maken het bont in Venezuela
Foto: © SC

Brazilië zal niet meteen wakker moeten liggen voor hun tegenstander in de kwartfinale van de Copa America. De Chilenen lijken niet meteen gemotiveerd om er nog iets van te maken. Volgens de Chileense media waren verschillende internationals dronken in hun hotel en dat heeft de hoteleigenaar in kwestie geweten. Er werd heel wat schade aangericht.

Nelson Acosta, de bondscoach van Chili, vindt dat de pers overdreef in zijn berichtgeving maar hij onderzoekt momenteel wel wat er zich in de spelerskern heeft afgespeeld daags na de kwalificatie na de wedstrijd tegen Mexico. "Ik heb van de hoteldirectie te horen gekregen dat de spelers zich hebben misdragen. Van de spelers kreeg ik dan weer een andere versie te horen. Die ontkenden alles maar gaven wel toe dat ze aanwezig waren. Het hotelmanagement probeert nu bewijzen te verzamelen want anders kan ik niet ingrijpen waar nodig", aldus Acosta.

Het is niet de eerste keer dat Chileense internationals uit de bocht gaan. Vorig jaar werden Reinaldo Navia en Mark Gonzalez tijdens de voorbereiding voor een oefeninterland tegen Ierland al vroegtijdig naar huis gestuurd na wangedrag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties