Lokeren scoort tienmaal in Bornem

Lokeren scoort tienmaal in Bornem
Foto: © SC

Lokeren haalt zwaar uit in zijn oefenwedstrijden. Het won eerder al met 0-11 bij provincialer Doorslaar, maar vanavond behaalde het een mooi resultaat tegen een vierdeklasser. KSV Bornem werd verslagen met 0-10. Bornem is een stevige ploeg, waar Lokeren zelfs vorig seizoen bij verloor, maar het trad nu aan met een mix van spelers uit de eerste ploeg en beloften. De ploeg traint immers nog maar sinds zaterdag.

Bij Lokeren zitten de automatismen er duidelijk wel al in. Het kwam tienmaal tot score in Bornem. De doelpunten werden gemaakt door Armoumen (4), Krncevic (2), Tiko, Overmeire, Camara en een Guinese tester. Een opvallende verschijning is de naam van tester Krncevic. Dit is de zoon van ex-voetballer Edi Krncevic. Krncevic scoorde vanavond tweemaal met het hoofd en speelde goed mee in de ploeg. De aanvaller viel ook nog op door zijn snelheid en inzet.

Lokeren : Copa, Madi (65' Van Hoey), Doll, Bouabe (65' De Winne), El Mouataz, Tiko, Overmeire (65' tester), Mbayo (65' Clappaert), Filipovic (65' Camara), Armoumen (65' Stojanovic), Krncevic.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties