Cercle Brugge wint van derdeklasser

Dirk Pieters

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Racing Waregem tot een goed einde gebracht. In het Mirakelstadion won de eersteklasser met 0-2. Hasi van op de stip en Boi zorgden voor de 0-2 eindstand.

De allereerste kans was voor de derdeklasser, maar een poging van Versyp ging maar net naast het doel van Dantschotter. Even later stak ook Cercle Brugge de neus aan het venster. Een vrije trap van Hasi was wel goed gericht, maar was te zwak om de lokale doelman te verschalken. Vlak voor het einde van de eerste helft ging Snelders neer in de zestien en een logische strafschop was het gevolg. Besnik Hasi kende geen problemen en schoot de 0-1 op het bord.

Beide ploegen begonnen aan de tweede helft met een hele nieuwe ploeg. Dat bracht beterschap in het spel van Cercle Brugge. De Smet kreeg de bal tot bij Boi die er 0-2 van maakte. Even later had Serebrennikov de 0-3 aan de voet, maar zijn poging ging tegen de paal en zo bleef het 0-2.

Cercle Brugge: Dantschotter (46’ Verbist), Van Mol (72’ Mahan), Artz (72’ Vandenbussche), De Wulf (46’ Wille), Tamsin (59’ Viane), Hasi (46’ Milosevic), Boi (72’ Reuse), Slovic (46’ Serebrennikov), Nyoni, Gombami (59’ De Smet), Snelders (59’ De Sutter)

Doelpunten: 45’ Hasi (pen) 0-1, 53’ Boi 0-2