Beveren wint van Sint-Niklaas

Dirk Pieters

Beveren won donderdagavond met 1-2 van Sint-Niklaas. Ook in deze oefenwedstrijd was duidelijk dat Beveren nog een extra aanvaller kan gebruiken.

In een flauwe oefenpartij kwamen de bezoekers kort voor de rust op voorsprong via een owngoal. Verdediger Gaye werkte een hoogstwaarschijnlijk ongevaarlijke bal in eigen doel. Voor het overige was er voor de pauze nauwelijks iets te zien.

In de tweede helft viel er al iets meer te beleven. Eerst moest Deelkens een schot van Weytens in hoekschop duwen. Ook aan de overkant liet Beveren nog iets zien, maar Ibou omspeelde de plaatselijke doelman, en besloot dan op het been van de net op tijd teruggekeerde Huygelen. In de slotfase vielen er dan toch nog twee doelpunten. Invaller Seedorf stond drie minuten op het veld en schoot de 0-2 op het bord. Amper enkele minuten later kon de thuisploeg milderen vanop de stip nadat Aerts aan de achterlijn Belfassi foutief had afgestopt: 1-2. [AN]