Pieroni wekt de interesse van Deportivo

Pieroni wekt de interesse van Deportivo
Foto: © SC

Het is weinigen gegeven, maar Luigi Pieroni slaagt er wel in om na een zeer matig seizoen de interesse te wekken van de Spaanse subtopper Deportivo La Coruna. De 26-jarige aanvaller wist vorig seizoen immers amper vier maal te scoren en zakte bovendien met zijn club Nantes naar de Ligue 2.
 
Pieroni is momenteel nog eigendom van Nantes, traint nog bij de Franse club, maar weigert om zelfs in vriendschappelijke duels mee te spelen. Ongebruikelijk, maar het levert volgens de weekendeditie van Het Laatste Nieuws wel de interesse op van Deportivo. De Spaanse club is op zoek naar een opvolger van Javier Arizmendi die afgelopen seizoen geleend werd van Atletico Madrid en ondertussen al voor 6,5 miljoen euro verkocht is aan Valencia CF.
 
Het is echter niet bekend hoeveel Nantes vraagt voor de Rode Duivel. Pieroni is immers nog tot 30 juni 2009 gebonden aan zijn huidige werkgever. Door de interesse van onder meer ook Middlesbrough en promovendus Metz kan Nantes zelfs de ploegen tegen elkaar uitspelen en zo de prijs nog wat verder opdrijven. Bij de Franse ploeg is het ondertussen al duidelijk dat Pieroni kan gemist worden. In hun eerste wedstrijd in de Ligue 2 werd Reims met 5-0 terug naar huis gestuurd, terwijl vrijdagavond met 2-1 werd gewonnen op het veld van Châteauroux.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties