Onduidelijkheid rond transfer Yulu-Matondo

Dirk Pieters
| 0 reacties
Onduidelijkheid  rond  transfer Yulu-Matondo
Foto: © SC

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Yulu-Matondo van Club Brugge naar Roda JC zou verhuizen. Alles leek in kannen en kruiken en de 21-jarige speler zou een contract voor vier jaar getekend hebben. Dat bericht wordt nu tegengesproken door oud-manager Eric Deperieux. Volgens hem zou de vader van de Congolese Belg de transfer nu tegenhouden. Yulu-Matondo's vader zou zelf nog met de club gesproken hebben en hen laten weten hebben dat zijn zoon niet naar Kerkrade zou komen. Volgens Deperieux zou de hebzucht van de vader aan de basis liggen van het afspringen van het contract. Hij veronderstelt dat Yulu-Matondo naar het financieel aantrekkelijkere Qatar verkast.
 
Het Nieuwsblad nam contact op met Huub Narinx, algemeen directeur van Roda JC, die erg verrast was met het nieuws. Volgens hem is er niets aan de hand. "Hij heeft wel degelijk getekend hoor, wij gaan een speler toch niet voorstellen op de fandag als we niet zeker zijn?"

Nog volgens Narinx zou Yulu-Matondo hem op de hoogte gesteld hebben van het feit dat de speler onlangs met zijn manager gebroken heeft. Wordt ongetwijfeld vervolgd. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties