Club Brugge verliest in Turijn

Dirk Pieters

Voor ruim 20.000 fans heeft Club Brugge zijn vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Torino verloren. De Italiaanse ploeg kwam in de eerste helft nog wel op achterstand, maar wist in de tweede helft toch nog het verschil te maken: 2-1.

De eerste helft was vrij evenwichtig en het was dan ook lang wachten op een eerste doelpunt. Pas enkele minuten voor de rust scoorde Vermeulen in de rebound, na een vrije trap van Vermant. De 0-1 was meteen ook de ruststand in het Olympisch stadion van Turijn.

In de tweede helft nam Torino het initiatief over. Na 65 minuten stonden de bordjes weer in evenwicht. Het was Comotto die de gelijkmaker scoorde. Vijf minuten voor tijd scoorde de thuisploeg een tweede keer. Bjelanovic zette de verdiende 2-1 eindstand op het bord. [AN]

Doelpunten: 43' Vermeulen 0-1, 65' Comotto 1-1, 85' Bjelanovic 2-1

Club Brugge: Verbauwhede (65' Lenaerts) Vermeulen (80' Blondel), Priske (46' Da Silva), Maertens (65' Dildick), Vermant Geraerts (46' Englebert), Dufer (65' Leko), Capon (65' Djokic), Salou (65' Sterchele), Deloof en Van Ruyskensvelde