Harbaoui wil graag in Brussel blijven

Filip Van der Elst
| 0 reacties
Harbaoui wil graag in Brussel blijven
Foto: © SC

De Tunesiër Hamdi Harbaoui verklaarde vandaag in La Capitale dat hij graag bij FC Brussels zou willen blijven. Deze spits is nu al bijna een maand op proef bij Brussels, en liet een ijzersterke indruk na (vijf doelpunten op evenveel wedstrijden). Brussels zou Harbaoui, die anderhalf jaar geleden nog testte bij Olympique Marseille, dan ook graag een contract aanbieden, maar stuit daarbij op Espérance de Tunis, de oude club van deze wendbare aanvaller. Harbaoui ligt nog bij hen onder contract, en zij vragen maar liefst 300 000 EUR voor zijn vrijgave, een som die Brussels niet kan ophoesten. Harbaoui zelf maakt zich echter sterk dat een oplossing dichtbij zou zijn eenmaal Espérance de Tunis een nieuwe voorzitter heeft verkozen. Dat gebeurt morgen.
Ook het Franse Valenciennes heeft zich intussen reeds gemeld voor Harbaoui, maar die maakt duidelijk dat hij het liefst vanal voor Brussels wil uitkomen.

Ondertussen meldde sportief manager Dimitri Mbuyu dat de nieuwe Tsjechische spits Pavel Fort mogelijk wel speelgerechtigd zal zijn voor de wedstrijd op Standard. Aanvankelijk ging men ervan uit dat hij pas een week later, tegen Gent, beschikbaar zou kunnen zijn, maar omdat Brussels met een spitsenprobleem kampt (Ealé Lutula speelde afgelopen zaterdag tegen Westerlo op een eiland), wil Brussels alles in het werk stellen om de ex-spits van Slavia Praag en Toulouse toch nog tegen zaterdag speelgerechtigd te krijgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties