De Man: 'Hebben nog alle kansen'

Thomas Dubois
| 0 reacties
De Man: 'Hebben nog alle kansen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht verloor woensdagavond met 1-0 van Fenerbahçe. Het was een wedstrijd die kaderde in de voorronde van de Champions League. Voor Anderlecht is het een resultaat dat gemengde gevoelens opwekt. Aan de ene kant werd de schade beperkt en de terugwedstrijd gered, aan de andere kant zat er zeker na de rust meer in.
 
Dat vond ook Mark De Man die Kezman in het oog moest houden. “We zijn hier zeker niet weggespeeld. We hebben laten zien dat Anderlecht zeker niet de mindere is. Alleen spijtig dat we niet hebben kunnen scoren. Voor de terugmatch hebben we nog alle kansen. Twee jaar geleden verloren we ook in Benfica en uiteindelijk plaatsten we ons toch.” Vertelde De Man aan vrt teletekst.
 
Jan Polak was het ermee eens dat de eerste helft van Anderlecht van een te laag niveau was. “Fenerbahçe is een goede ploeg en wij hebben de eerste helft niet goed gespeeld.” De nieuwe box-to-boxspeler van Anderlecht kreeg zelf ook een mooie scoringskans. “Ik wou me in de tweede helft herpakken en dat is gelukkig gelukt. We konden de Turken het spelen meer beletten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties