Lazio geeft Abbondanzieri nog niet op
Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lazio geeft Abbondanzieri nog niet op
Foto: © SC

Lazio Roma is vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog druk op zoek naar een doelman. De voorkeur van de Italianen gaat uit naar de Argentijnse sluitpost Roberto Abbondanzieri. Volgens de Italiaanse krant Corriere dello Sport heeft Getafe, de huidige club van de international, een eerste bod van de Romeinen afgewezen. Lazio zou volgens de Spaanse sportkrant As zijn bod al verhoogd hebben naar vier en een half miljoen euro.

Lazio heeft een doelmannenprobleem nu Angelo Peruzzi gestopt is. De beoogde opvolger van de Italiaan was een andere Argentijn, Juan Pablo Carrizo. Lazio had ook al een akkoord met diens club River Plate. De transfersom zou 7,5 miljoen euro bedragen, maar door paspoortproblemen moest de transfer afgeblazen worden.

In de eerste competitiewedstrijd tegen Torino Calcio (2-2, red) stond de 43-jarige (!) Marco Ballotta in de goal. Trainer Delio Rossi vond de 24-jarige Tommasso Berni nog niet klaar voor het grote werk. 

Abbondanzieri kon eerder ook al naar Manchester City vertrekken, maar hij zag een verhuis niet zitten. Getafe is wel bereid om mee te werken aan een transfer, maar alleen tegen de juiste prijs. Michael Laudrup zou dan inmiddels de zeer talentvolle Oscar Ustari, ook al een Argentijn, een kans kunnen geven. Hij wordt ook al beschouwd als de opvolger van Abbondanzieri onder de lat van de Argentijnse nationale ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties