Kroaat voor Brussels

Filip Van der Elst
| 0 reacties
Kroaat voor Brussels
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook bij Brussels regent het op de laatste transferdag geruchten. Tot nu toe hebben de hoofdstedelingen echter nog maar één transfer afgerond, en dat is die van de Kroaat Ante Aracic, die zijn krabbel onder een driejarig contract plaatste.

Aracic is een 25-jarige centrale verdediger, die ook op linksback kan spelen. Brussels had eerder al laten uitschijnen dat het op die positie wel wat versterking kon gebruiken. Aracic meet 1m91 en kan de Brusselaars dus extra kopbalsterkte achterin bieden. Aracic heeft er een vreemde carrière opzitten: hij speelde eerst voor Hajduk Split en enkele kleinere Kroatische clubs, maar speelde de voorbije twee seizoenen wel bij het Tsjechische Slavia Praag.
Aracic is in België geen onbekende: enkele jaren geleden legde hij al eens een test af bij KV Oostende, en de voorbije week was hij op proef bij AA Gent.

Het is niet bekend of Brussels-preses Johan Vermeersch op dit moment (twee uur voor het verstrijken van de deadline) nog met andere spelers in onderhandeling is.
Blijf op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Voetbalkrant.com stuurt jou het laatste nieuws op. DOWNLOAD en voor meer info klik hier.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties