Wauters en De Bilde in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Wauters en De Bilde in Studio 1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Raes bespreekt met Jan Wauters en Gilles De Bilde de twee topwedstrijden van zondagavond: Moeskroen - Anderlecht én de eerste echte topper van het seizoen: Standard - Club Brugge.

Standard dendert als een sneltrein door de competitie. Met wervelend voetbal en veel doelpunten staat het verdiend aan de leiding in de eerste klasse. Zondagavond om half negen volgt de eerste echte test voor de Luikenaars: Club Brugge komt op bezoek. Met 10 op 12 mag ook de ploeg van trainer Jacky Mathijssen niet klagen over de seizoensstart. Studio 1 toont een ruime samenvatting van deze topper. Kenners Gilles De Bilde en Jan Wauters bespreken de opvallende momenten.

In de vooravond probeert Anderlecht de Champions League-kater van Fenerbahçe door te spoelen. Op zoek naar eerherstel moet de ploeg van Frank Vercauteren Moeskroen opzij zetten. Het team van Marc Brys verzamelde bijna geruisloos 9 punten uit de vier eerste wedstrijden en wil enkele punten van de landskampioen afsnoepen. Of dat lukt, ziet u in een uitgebreide samenvatting.

Op zondag 16 september vindt in de Cristal Arena van Racing Genk de eerste dag van de 'Pinanti is Pinanti Cup' plaats. Deze week leggen Lierse-spits Bob Peeters en Anderlecht-keeper Daniel Zitka nog enkele proeven uit die de miniemen op die dag moeten uitvoeren.

Studio 1 op zondag volgt zoals steeds de actualiteit op de voet. De meest opvallende figuur van het weekend krijgt een zitje aan tafel bij Frank.

Studio 1, zondag 2 september om 22u40 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties