CSKA denkt aan Alves

CSKA denkt aan Alves
Foto: © SC

CSKA Moskou lijkt op weg naar een plaats in de Champions League van volgend jaar en denkt nu al aan versterking. De ploeg van coach Georgievich Gazzaev staat momenteel aan de leiding in de Russische competitie die nog dit jaar afloopt. Als versterking wordt gedacht aan Afonso Alves van Heerenveen die wel nog een contract heeft tot 30 juni 2011.
 
Alves had vorig jaar een fantastisch seizoen bij de Nederlandse club en wist maar liefst 34 doelpunten te maken in de reguliere competitie. Voldoende voor een transfer naar op zijn minst een Europese subtopper dacht de Braziliaan doch Heerenveen vroeg aan elke ploeg die geïnteresseerd was te veel geld.
 
Dit tot woede van Alves die eerst spoorloos was, vervolgens weigerde af te zakken naar Nederland en uiteindelijk de clubbestuurders slavernij verweet. Officieel zijn de plooien glad gestreken al lijkt dat sterk na de woorden die er de afgelopen weken zijn gevallen. CSKA Moskou zou nu de oplossing kunnen bieden door de aanvaller in januari over te nemen en Heerenveen er een mooie som voor te geven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties