Deschacht trekt aan de alarmbel

Philippe Crols
| 0 reacties
Deschacht trekt aan de alarmbel
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

In tegenstelling tot zijn ploegmaat Jelle Van Damme wil Olivier Deschacht na het puntenverlies tegen Zulte Waregem ook de aandacht vestigen op de minpunten van de landskampioen. Hij is niet mals voor zijn team.

"Het is altijd hetzelfde met Anderlecht: nonchalance!", aldus de verdediger die er niet mee kon lachen dat de concentratie na de 2-0 nergens meer te bespeuren was. "Als we donderdag zo spelen tegen Rapid gaan we ons serieus belachelijk maken", laat Deschacht optekenen in enkele kranten.

"Er moet dringend wat veranderen. Als we op deze manier verder spelen gaan we geen kampioen worden en kunnen we ook fluiten naar de groepsfase van de UEFA Cup." Het viel de speler van paars-wit ook op dat de landskampioen de goals in geschenkverpakking weggaf: "We liepen bij beide tegengoals met z'n vijven voor de bal. Net als op Dender is dat om problemen vragen."

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties