Arsenal zet Sevilla simpel opzij

Kristof Blomme
| 0 reacties
Arsenal zet Sevilla simpel opzij
Foto: © SC

Arsenal is sterk aan de nieuwe Champions League campagne begonnen. In een aangename partij klopten de Gunners Sevilla met 2-0.

Arsenal - Sevilla beloofde een partij te worden tussen twee goed voetballende ploegen. De bezoekers begonnen het best aan de partij. Jesus Navas trapte op doel, maar zijn poging zoefde net over. Aan de overkant zette Van Persie Poulsen schitterend in de wind. Hij trapte hard op doel, maar Palop bokste weg. Ook een schot van Flamini werd onschadelijk gemaakt door de Spaanse doelman. Na een halfuur haalde Fabregas van ver uit. Zijn schot werd onderweg nog van richting veranderd door Escudé, waardoor Palop kansloos was. 

De tweede helft ging iets moeizamer van start. Op het uur kwam Arsenal voor een eerste keer dreigen. Een vrije trap van Fabregas werd doorgekopt door Sagna. De bal belandde bij Van Persie die simpel binnentikte. Evan later kon Sagna zich doorzetten op rechts. Zijn goede voorzet werd door de bedrijvige Adebayor centimeters naast gekopt. Sevilla kwam nog nauwelijks tot bij Almunia. Alves trapte van ver, maar ook hij kon de thuisgoalie niet bedreigen. In de slotminuut scoorde invaller Eduardo nog op aangeven van Fabregas.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties