McGregor langer bij Rangers

McGregor langer bij Rangers
Foto: © SC

Voor de tweede keer op minder dan een jaar tijd heeft Glasgow Rangers het contract van Allan McGregor verlengd. Na eind oktober 2006 het contract van de doelman verlengd te hebben tot medio 2009 werd nu een overeenkomst afgesloten tot 30 juni 2012.
 
Met de komst van Walter Smith in januari veranderde veel voor McGregor. Hij stond immers op het punt om de club te verlaten. “Vorig jaar wou ik de club verlaten, want ik dacht niet dat ik veel zou spelen”, doet de doelman zijn verhaal. “De enige reden waarom ik in het team geraakte was een blessure voor Lionel Letizi. Het ongeluk voor de ene kan het geluk voor de andere zijn dus ik ben blij dat dat gebeurde en dat ik op het einde toch bij de club bleef.”
 
McGregor arriveerde in de zomer van 1998 bij de Rangers, maar een polsblessure gevolgd door een gebroken hand zorgde ervoor dat hij meer dan een jaar vanuit de tribunes alles moest aanschouwen. In de allerlaatste wedstrijd van het seizoen 2001/2002 maakte hij dan toch zijn competitiedebuut voor de ploeg van Thomas Buffel. Daarna werd hij uitgeleend aan St Johnstone en Dunfermline om vorig seizoen de nr.1 te worden bij de Rangers. Ondertussen is McGregor ook tweede doelman bij de Schotse nationale ploeg geworden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties