Devroe: 'Nu moet er een 9 op 9 komen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe: 'Nu moet er een 9 op 9 komen'
Foto: © SC

Door de storm bij Anderlecht werd de aandacht wat weggehaald bij rivaal Club Brugge want ook daar gaat het niet al te best. In de laatste vier wedstrijden haalde blauwzwart amper een 3 op 12 na gelijke spelen tegen KV Mechelen, Lokeren en Charleroi en een nederlaag bij competitieleider Standard. Met 12 op 21 doet Jacky Mathijssen het slechter dan zijn voorgangers Jan Ceulemans en Emilio Ferrera. Het is de slechtste competitiestart van de Bruggelingen in achttien jaar.

"Nu moeten we een 9 op 9 halen en we zijn verplicht ons te plaatsen voor de poules van de UEFA-beker om nog van een degelijke start te spreken", steekt sportmanager Luc Devroe van wal in de kranten. Trainer Mathijssen hoeft echter niet te vrezen. "De coach krijgt ons vertrouwen, ook als we geen 9 op 9 halen", aldus Devroe.

"Ik heb er begrip voor dat Club Brugge nog in een fase zit van zoeken en tasten, maar dat kan niet blijven duren. We zijn het onszelf en de fans verplicht om meer te brengen. Ik verwijt de spelers niets maar ik reken wel op hun eergevoel. Ze moeten een tandje bijsteken want het zal sowieso met deze groep moeten gebeuren", besluit de West-Vlaming. Club speelt zijn volgende wedstrijden tegen Moeskroen en Dender thuis en het gaat op bezoek bij FC Brussels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties