Spaanse interesse voor Bentley?

Luc Goderis
| 0 reacties
Spaanse interesse voor Bentley?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als we de Britse roddelpers mogen geloven hebben zowel Valencia als Atletico Madrid hun oog laten vallen op David Bentley.  Er wordt zelfs al een bedrag van tien miljoen euro gekleefd op de 23-jarige middenvelder van Blackburn Rovers.

David Bentley tekende, nadat hij in eerste instantie was uitgeleend door Arsenal, eind januari 2006 voor de Rovers.  Een dag later bedankte hij de club uit Lancashire met een hattrick tegen Manchester Utd. 

De middenvelder, met een neus voor doelpunten, maakte onlangs zijn debuut in de Engelse nationale ploeg.  Tijdens de met 3-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Israel mocht hij acht minuten voor tijd invallen voor Shaun Wright-Phillips.

Eerder was Bents een vaste waarde in het Engelse beloftenelftal van Stuart Pearce, maar toen hij voor beloften-EK in Nederland zijn kat stuurde leek hij zijn internationale carrière te hypothekeren.  Ex-Rover Chris Sutton deed destijds hetzelfde en werd daarop simpelweg genegeerd door de bondscoach.  
Bentley trok zich echter niets aan van de kritieken en speelde zich meer dan regelmatig in de kijker, iets wat de Spanjaarden natuurlijk niet ontging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties