Devroe: 'Dit was een verademing'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe: 'Dit was een verademing'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge haalde op het veld een verdiende 1-3-overwinning en hijste zich zo naar de tweede plaats in het klassement op vijf punten van leider Standard. Na de onverwachte uitschakeling tegen Brann Bergen in de UEFA-beker was dit een opsteker van formaat. Ook sportmanager Luc Devroe bleek erg opgelucht na afloop van de partij in het Edmond Machtensstadion.

"Ik zag een goede reactie na het dieptepunt tegen Brann Bergen. Vooral onze eerste helft was erg goed. De 0-3-ruststand was niet eens overdreven. Dit is alvast een stap in de goede richting. Het is wel jammer dat we nog een tegengoal te verwerken krijgen. Iedereen deed vandaag zijn deel van het werk, van de doelman tot de drie spitsen. Het is een verademing. Ook belangrijk was dat Dusan Djokic zijn eerste maakte. Hij weegt op een verdediging en ik hoop dat hij nu vertrokken is", aldus Devroe op Sporza.

De competitie ligt nu een week stil omwille van de interlands van de Rode Duivels tegen Armenië en Finland. Devroe vindt het jammer dat dit net nu gebeurd. Voor de wedstrijd tegen Moeskroen sprak hij van het halen van een 9 op 9 tegen les Hurlus, FC Brussels en FCV Dender. Zes punten daarvan heeft hij al op zak.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties