Analyse Topschutters: Akpala op komst

Dirk Pieters
| 0 reacties
Topschutters: Akpala op komst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na negen speeldagen zet Voetbalkrant.com de topschutters weer in de spotlight. Bovenaan het klassement weinig verschuivingen al scoorden de goalgetters wel opnieuw wat doelpunten. Milan Jovanovic, nog steeds de nummer één met zeven doelpunten, kwam niet in actie tegen Germinal Beerschot.
 
Dit was nog maar eens een kans voor de achtervolgers om dichterbij te komen en dat deden ze ook. Akpala (Charleroi) bracht vrijdagavond zijn totaal op zes en komt zo weer een stapje dichter bij de aanvaller van Standard. Ondanks de nederlaag van zijn ploeg scoorde hij één doelpunt.
 
Ook Gombami en Dissa konden opnieuw feesten. De Cercle-middenvelder maakte één van de vijf treffers van Cercle Brugge en bracht zo zijn totaal op vijf. Ook Dissa (Roeselare) weet de afgelopen weken het doel goed staan. De ex-speler van Beveren scoorde afgelopen weekend twee doelpunten tegen Anderlecht en dat leverde zijn club één puntje op tegen de landskampioen. Stijn De Smet was dit weekend goed voor twee treffers. De Cercle-speler was de grote held in de wedstrijd tegen Sint-Truiden.     
 
Wesley Sonck kwam voor de tweede keer tot scoren. De aanvaller van blauw-zwart maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd. Nicolas Frutos, van landskampioen Anderlecht, scoorde zijn eerste doelpunt vanop de stip.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties