Vanderbiest: 'Altijd hetzelfde met Deschacht'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vanderbiest: 'Altijd hetzelfde met Deschacht'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Landskampioen RSC Anderlecht gooide gisteren nog maar eens twee punten te grabbel in het kampioenschap. Dit keer was Roeselare de boeman voor paarswit. Bij Anderlecht waren er na afloop van de partij enkele potjes die overkookten, maar ook de West-Vlamingen lieten zich niet onbetuigd. Kemphanen van dienst waren Frédéric Vanderbiest en Olivier Deschacht.

"Deschacht was ons vierkant aan het uitlachen. Och jongens toch, met jullie duizend euro per maand", zegt Vanderbiest in de krant Het Laatste Nieuws. "Waar zijn jullie mee bezig? Het is altijd hetzelfde met die 'fils à papa'. De hele wedstrijd door is hij aan het mekkeren", aldus de Brusselaar. "Ik heb hem een paar keer mijn gedacht gezegd", gaat Vanderbiest verder. "Op een bepaald moment spuwde hij naar mij. Ik denk dat hij een pv aan zijn been zal hebben." 

Deschacht zelf ontkent in alle toonaarden. "Het is mijn woord tegen het zijne. Ik ben geen leugenaar en heb nergens spijt van. De hele wedstrijd werd ik uitgemaakt. Het is dan toch normaal dat op een gegeven moment de stoppen doorslaan. Normaal ben ik altijd rustig en beheerst, maar vandaag moest ik heel wat incasseren en was het erover. Ieder normaal mens zou gereageerd hebben", besluit de Anderlecht-verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties