Europees avontuur voorbij voor Antwerpen

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Europees avontuur voorbij voor Antwerpen
Foto: © SC

Het Europese sprookje voor Futsal Topsport Antwerpen is voorbij. Het verloor in het Tsjechië Chudrim haar tweede wedstrijd tegen Kairat Almaty uit Kazachstan met 5-1. Antwerpen verloor maandag ook al haar eerste wedstrijd.
 
De wedstrijd begon nochtans goed tegen de Braziliaanse miljoenenploeg uit Kazachstan. Karim Bachar bracht op aangeven van Bali, net als in de eerste wedstrijd, Antwerpen al vroeg op voorsprong. Maar net als in die eerste wedstrijd tegen Chudrim werd die voorsprong vlak voor rust ook weer uit handen gegeven.
 
Tijdens de tweede periode probeerde Antwerpen de situatie nog recht te zetten, maar Kairat Almaty sprong veel efficiënter om met haar kansen en zorgde met vier doelpunten nog voor een ruime overwinning.
 
Kairat Almaty is topfavoriet om zich te plaatsen voor de final-four. Maar ook thuisploeg Chudrim, dat met 5-1 won van Bratislava, kan zich nog kwalificeren voor de volgende ronde. Donderdag nemen beide ploegen het tegen elkaar op. Antwerpen speelt dan nog een wedstrijd voor de eer tegen het Slovaakse Bratislava.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties