Antwerpen eindigt laatste in Uefa Cup

Steurbaut Kersten

Futsal Topsport Antwerpen heeft de eliteronde in de Uefa Cup voor landskampioenen afgesloten zonder zege. In haar laatste wedstrijd speelde Antwerpen 5-5 gelijk tegen het Slowaakse Bratislava en eindigt zo laatste in haar groep.

Antwerpen kwam net als in haar eerste twee wedstrijden op voorsprong, maar moest die voorgift opnieuw voor rust prijs geven. Na de pauze liep Bratislava zelfs uit tot 5-2, maar in de laatste zeven minuten zette Antwerpen de scheve situatie nog wel recht. Tweemaal Bali, Harram, Sababti en El Haoual zorgde voor de Antwerpse doelpunten.

Het Kazachse Kairat Almaty won haar wedstrijd tegen het Tsjeschische Chudrim en plaatst zich voor de final-four. Murcia en Ekaterinaburg wisten zich ook te verzekeren van de eindronde.