Trekt Gillet naar Fiorentina?

Trekt Gillet naar Fiorentina?
Foto: © SC

FIRENZE – Speelt er volgend seizoen een tweede Belg bij Fiorentina? Het zou goed kunnen, want volgens de Italiaanse pers staat Jean-François Gillet hoog op het verlanglijstje van La Viola. Tevens is de 28-jarige doelman na dit seizoen einde contract bij Bari.
 
Het gerucht gaat dat Fiorentina in januari Vlada Avramov zou uitlenen aan Bari zodat zij dan niet langer aandringen op een contractverlenging bij Gillet en deze dan de overstap zou kunnen maken naar Fiorentina. De Belgische doelman zou daar dan de strijd moeten aangaan met Cristiano Lupatelli om de plaats als tweede doelman na Sebastien Frey.
 
“Ik heb nog niets gehoord van Corvino (technisch directeur bij Fiorentina, red), dus kan hij ook niet geïnformeerd hebben naar Gillet,” vertelt Giorgio Perinetti, technisch directeur bij Bari. “Gillet heeft een contract dat in juni afloopt en wij proberen dat te verlengen. Dat is ook onze intentie. Op dit moment hebben we nog geen akkoord bereikt. Gillet is onze vaandeldrager, onze kapitein en één van de lievelingen van onze supporters. Ik beschouw Avramov echter wel als een zeer goede doelman.”
 
“Corvino heeft mij nog niet gecontacteerd,” weet ook de zakenwaarnemer van Gillet, Oscar Damiano, te melden. “Wij zijn zeer duidelijk, want op het einde van het jaar zullen we beslissen. Fiorentina? Wij zouden enorm geflatteerd zijn, mochten we naar Firenze kunnen gaan. De speler zou er geen problemen mee hebben om tweede doelman te zijn wetende dat de eerste Frey is. Op dit moment hebben we geen haast om het contract met Bari te verlengen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties