Dundee leent Cameron uit

Dundee leent Cameron uit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

DUNDEE – Dundee United heeft beslist om Greg Cameron voor een maand uit te lenen aan Partick Thistle, een ploeg uit de Scottish League One. De 19-jarige middenvelder zal op 24 november terugkeren naar Dundee United.
 
Bij Partick ziet Cameron coach Ian McCall terug. Het was indertijd McCall die de jonge middenvelder op 16-jarige leeftijd liet debuteren in de A-ploeg van Dundee United. McCall kondigde net na de transfer al aan dat Cameron zaterdagnamiddag in de wedstrijd tegen Dundee FC zeker zal spelen.
 
Cameron maakt al jong zijn debuut bij Dundee United, maar zijn succesvolste seizoen was vorig seizoen. Toen mocht de middenvelder twintig maal in de basis starten en in zijn laatste wedstrijd van dat seizoen wist hij tevens voor het eerst de weg naar de netten te vinden. Het leverde hem als 19-jarige een oproeping voor de nationale Schotse Beloften op. Dit seizoen stond hij echter nog maar twee keer aan de aftrap waardoor er werd gekozen om hem via een uitleenbeurt matchritme te laten opdoen. Cameron heeft nog een contract tot 30 juni 2010 bij Dundee United.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties