Tomou scoort hattrick op Dender

Bart Hermans
| 0 reacties
Tomou scoort hattrick op Dender
Foto: © SC

Dender is er thuis niet in geslaagd Moeskroen punten af te snoepen. Les Hurlus kwamen met 0-3 winnen op het veld van de neo-eersteklasser.

Bij Dender geen geblesseerde De Petter aan de aftrap, ook Peeters ontbrak wegens schorsing. Het duo werd vervangen door Filipovic en Dufoor.
 
De wedstrijd was nog maar pas bezig en het stond al 0-1. Custovic kon op rechts doorbreken en zijn voorzet werd door Tomou voorbij Lemmens gekopt. Aan de overkant kon Munyaneza dreigen, maar zijn kopbal was te zwak om Volders te verschalken. Dender moest al snel wisselen want Vandeput kon na een tackle van Charlet niet meer verder. Neels kwam in zijn plaats. Op het halfuur stond het bijna gelijk , een voorzet van Filipovic werd door Munyaneza op de lat gekopt. Beide ploegen gingen rusten bij 0-1.
 
Na de rust glipte Tomou door de buitenspelval en kon er 0-2 van maken. Dender reageerde via een kopbal van Munyaneza, maar Volders zat er goed met zijn voet tussen. Moeskroen kon nu voetballen vanuit een zetel en de wedstrijd bloedde dood. Vijf minuten voor tijd was het helemaal over voor Dender. Tomou maakte zijn derde doelpunt van de avond op aangeven van Grondin.
 
Dender blijft zo steken op zes punten in het klassement. De nieuwkomer in de hoogste klasse blijft wel zestiende na een nederlaag van Sint-Truiden en de draw van KV Mechelen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties