Dury: 'Ga niets over strafschop zeggen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Dury: 'Ga niets over strafschop zeggen'
Foto: © SC

Francky Dury kon zich nog enigzins neerleggen bij de nederlaag van zijn ploeg op het veld van Club Brugge, maar minder bij de niet gefloten strafschop. "Ik ga er niks over zeggen", reageerde de Zulte Waregem-trainer.
 
De wedstrijd xzs nog maar vijf minuten bezig wanneer Mbaye Leye neerging in de zestien na een fout van Jeroen Simaeys op de aanvaller. Luc Wouters floot echter niet. "Ik ben kwaad voor die fase, maar als je daar in België je mening over geeft, word je teruggefloten door de voetbalbond. Dan is het omdat we verloren hebben. Maar als jullie mij daarover al vragen stellen, zal er wel een reukje aan zijn zeker."
 
"We waren nochtans goed aan de wedstrijd begonnen, maar moesten na het doelpunt het spel ondergaan. Spijtig, want bij de eerste corner was het al raak en we wisten dat Club daar gevaarlijk op was. Chapeau voor hen. We hebben de kansen voor de rust kunnen beperken, maar kregen het na de rust moeilijker met het uitvallen van Kevin Roelandts. Ik zou bijna zeggen dat de zege verdiend was." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties