Hoogspanning op zondag

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Hoogspanning op zondag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De twaalfde speeldag wordt afgesloten met twee interessante wedstrijden. Eentje in de kelder van het klassement, en eentje in de subtop. In beide duels staat er veel op het spel. De druk is dus bijzonder groot.

In de vooravond neemt KV Mechelen het thuis op tegen FC Brussels. KV is nog steeds op zoek naar zijn eerste thuiszege en zal tegen Brussels niet tevreden zijn met minder dan de drie punten. Met een zege zou KV Mechelen een uitstekende zaak doen, het zou immers de laatste plaats verlaten ten koste van Dender. 
Ook bij Brussels is de druk bijzonder groot. Voorzitter Johan Vermeersch is ontevreden en eist puntengewin. FC Brussels wil bovendien de zaak-Matumona doorspoelen. 

Later op de avond staan Lokeren en Racing Genk oog in oog met elkaar. De trainers van beide ploegen, Georges Leekens en Hugo Broos, draaien al bijzonder lang mee in het circuit en hebben dus tonnen ervaring. De twee kennen elkaar dan ook door en door. Leekens kan zich na de goede start van Lokeren wel wat meer veroorloven, maar Broos moet vanavond absoluut winnen. Anders dreigt de kloof met leider Club Brugge nog groter te worden. Een overwinning boeken op Lokeren is echter geen sinecure, zeker niet gezien de goede vorm van de Waaslanders. Spanning troef dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties