Perth en Man City gaan samenwerken

Perth en Man City gaan samenwerken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PERTH – Perth Glory en Manchester City gaan in de toekomst samenwerken. Beide ploegen sloten een strategische alliantie af waardoor beide clubs op vele vlakken elkaar kunnen tegemoet komen. Perth hoopt echter vooral op de inbreng van een paar kwalitatieve goede spelers.
 
Manchester City is bezig om over geheel de wereld een netwerk uit te bouwen. In Australië is er gekozen voor Perth als partner. Het was co-eigenaar John Spence die dankzij zijn zakenrelaties de overeenkomst wist te bereiken. Meer details zullen er prijs gegeven worden in één van de komende weken op een meeting in Thailand, de thuisbasis van de eigenaar van Manchester City.
 
“We geloven dat deze soort van deals de club serieus zullen helpen en ons toelaten om enkele verwachtingsvolle zaken te doen”, legde Spence uit. “We kunnen gebruik maken van de wetenschap en coachopleidingen van City om te zorgen dat onze jeugd de best mogelijke opleiding krijgt. We hopen er ook op dat enkele van hun spelers naar hier komen om met Perth Glory te spelen. Aan de andere kant kunnen onze spelers na het seizoen een stage volgen bij Manchester City om hun verder te ontwikkelen en hun talent te tonen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties