Adriano vertrekt in januari

Adriano vertrekt in januari
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt zo goed als zeker dat Adriano in januari Inter zal verlaten. Ook de Braziliaanse spits geeft dat nu ook toe. Het liefst wil hij naar Manchester City in een ruiloperatie die Rolando Bianchi terug naar Italië zal doen keren.
 
“Ik heb met de club geproken en ik vertrek in januari”, weet de spits te melden. “Mijn eerste keuze is het Manchester City van Sven Goran Eriksson en ik weet dat Inter geïnteresseerd is in Bianchi.” Bij Manchester City wil men het niet met zoveel woorden zeggen, maar is men bereid Adriano over te kopen voor een redelijke prijs. “We zullen in de transferperiode van januari investeren als we de juiste speler tegen de juiste prijs ontdekken,” weet eigenaar Thaksin Shinawatra mede te delen. “Ik weet dat Sven enkele gedachten heeft en ik zal blijven hem de steun te geven die hij nodig heeft.”
 
Het lijkt dus nu zo goed als zeker dat Adriano na een woelig jaar Inter zal verlaten. Enkele weken geleden kreeg hij nochtans wederom zijn kans in de ploeg, maar nadat hij slecht reageerde op een wissel en daarenbovenop nog eens training miste, lijkt de relatie tussen hem en coach Robert Mancini helemaal gebroken te zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties