Jacobs: 'Geen droom die werkelijkheid wordt'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Jacobs: 'Geen droom die werkelijkheid wordt'
Foto: © SC

Tot het einde van dit seizoen is Ariel Jacobs hoofdcoach van de noodlijdende landskampioen Anderlecht. Echt blij met zijn nieuwe opdracht is hij niet. "Ik heb het moeilijk met het afscheid van Francky Vercauteren. Ik voel me niet op mijn gemak", laat de gepromoveerde assistent weten aan Sporza.

"Wanneer een speler of trainer de kans krijgt om bij Anderlecht aan de slag te gaan, gaat dat vaak gepaard met vreugdekreten en gaat een droom in vervulling. Maar zo ervaar ik dat niet", aldus Jacobs. "Ik heb afscheid moeten nemen van iemand met wie ik drie maanden heb samengewerkt. En ik moet de plaats innemen van een monument. Ik heb het daar moeilijk mee", gaat Jacobs verder.

Is Jacobs klaar voor een opdracht als hoofdcoach van Anderlecht? "Dat gaan we binnenkort zien. Op korte termijn wordt het puzzelen. Ik moet nu zorgen dat alle stukjes in elkaar passen en dat de slechte stukjes vervangen worden. Of ik het anders ga doen dan Vercauteren? Mijn aanpak zal anders zijn, maar of die beter zal zijn... De titel? Alles kan nog", besluit Jacobs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties