Juve verkoopt om Diego te kopen

Juve verkoopt om Diego te kopen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus heeft zijn pijlen gericht op Diego en wil ver gaan om de Braziliaanse spelmaker aan te trekken. Volgens Tuttosport zou de promovendus vier spelers willen verkopen om zo geld in te zamelen voor een bod.
 
Jean-Alain Boumsong, Sergio Almiron, Jonathan Zebina (foto) en Marco Marchionni mogen alle vier vertrekken. Boumsong is niet de meest geliefde speler bij de Turijnse aanhang en kwam dit seizoen door een blessure nog niet in actie. Almiron werd in de zomer binnengehaald en speelde tot nu toe zeven competitiewedstrijden waarvan hij er vijf in de basis startte. Voor hem wil AEK Athene 7 miljoen euro op tafel leggen. Zebina kreeg een schorsing van vier speeldagen voor het slaan van een cameraman en kwam daardoor nog maar aan drie optredens. Marchionni ten slotte, raakte geblesseerd in de voorbereiding en kwam nog niet verder dan twee invalbeurten.
 
Het geld dat dit vier-tal zou opbrengen, zou volledig geïnvesteerd worden in de aankoop van Diego. De sterspeler van Werder Bremen staat al langer hoog op het verlanglijstje van Juventus. De Duitse ploeg zou echter op zijn minst 35 miljoen euro willen vangen voor het verkopen van hun spelerverdeler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties