Dender wil praten met Johan Boskamp

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Dender wil praten met Johan Boskamp
Foto: © SC

FCV Dender heeft Johan Boskamp met stip genoteerd om de opvolger te worden van de vorige week ontslagen Jean-Pierre Vande Velde. De 59-jarige ex-trainer van RSC Anderlecht, Standard Luik en RC Genk heeft wel twee voorwaarden vooraleer hij wil beginnen aan een traineravontuur in het Florent Beekmanstadion.

Dender, gisteren succesvol in de beker tegen Westerlo, zegt dat het al met Boskamp praatte en dat die de uitdaging wel ziet zitten. Boskamp zelf loopt iets minder hard van stapel. "Ik ben er nog geen coach. Ik moet eerst eens met die mensen om de tafel zitten", aldus de Nederlander in Het Nieuwsblad.

Boskamp heeft twee voorwaarden volgens Het Laatste Nieuws vooraleer hij een krabbel wil zetten onder een contract. Eerst en vooral moet het om een langetermijnproject gaan. Hij zou de volledige opbouw van de club, van beneden naar boven, zelf willen organiseren. Daarnaast is er ook nog het financiële plaatje. Boskamp schermt met een aanbieding van de nationale ploeg van Koeweit die hij naar het WK in Zuid-Afrika moet loodsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties