Ariël Jacobs vanavond in Studio 1

Ariël Jacobs vanavond in Studio 1
Foto: © SC

Zondagavond verwelkomt Frank Raes een nieuwe voetbalkenner in Studio 1: ex-voetballer en muzikant Jan-Pieter Martens. Samen met Gilles De Bilde bespreekt hij Dender - Racing Genk en Club Brugge - AA Gent. De derde gast is Anderlecht-trainer Ariël Jacobs.

Na twee weekends zonder competitievoetbal trekt de Jupiler League zich weer op gang. Bij landskampioen Anderlecht nam assistent Ariël Jacobs het roer over van Franky Vercauteren. Jacobs begon met een moeizame 2-1 overwinning tegen Hamme in de Beker van België. Zondag schuift Jacobs aan tafel bij Frank Raes om te vertellen over zijn eerste grote test als hoofdtrainer: de topper tegen competitieleider Standard. Kan Jacobs Anderlecht opnieuw champagnevoetbal laten spelen? En hoe gaat hij dat aanpakken? In Studio 1 op zondag geeft hij tekst en uitleg.

Van de twee zondagmatchen zijn er ruime samenvattingen. Dender - Racing Genk is de vuurdoop voor Johan Boskamp bij Dender. De goedlachse Nederlander is sinds maandagavond de nieuwe trainer van Dender. Hij moet de club uit de degradatiezone halen. Een overwinning tegen Genk zou hem alvast op weg helpen. In die andere zondagavondwedstrijd neemt Club Brugge het op tegen AA Gent. Als Club wint, blijft het zeker aan de leiding in de Jupiler League.

De Pinanti is Pinanti Cup staat momenteel in Lokeren. Zondag strijden de honderd overblijvende Oost-Vlaamse miniemen voor een plaats in hun provinciale finale. Pieter De Crem, Georges Leekens en Frédéric Dupré kijken aandachtig toe.

Studio 1, zondag 2 december om 22u50 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties