Ex-PSV'er Robert naar Mexico

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ex-PSV'er Robert naar Mexico
Foto: © SC

Robert de Pinho de Souza keert terug naar Mexico. De spits die ooit voor PSV speelde keert zo terug naar het land waar hij zijn doorbraak vierde.

Robert tekende een contract bij Monterrey. De 26-jarige aanvaller keert daarmee terug naar het land waar het voor hem allemaal begon: Mexico. Eerder speelde hij er voor Atlas waar hij maar liefst 28 keer scoorde in 38 wedstrijden. PSV Eindhoven zag brood in de Braziliaanse aanvaller en haalde hem naar Nederland. Zijn verblijf bij de lampenclub werd echter geen succes.

PSV Eindhoven verhuurde Robert dan maar aan het Spaanse Betis Sevilla en vervolgens zou het de Braziliaan ook verkocht hebben aan de groenwitte formatie. Betis ontkent dat echter en betaalde nog altijd geen transfersom aan de Eindhovenaren. Over het conflict loopt nog steeds een zaak bij de FIFA.

Afgelopen zomer zocht Robert zijn geluk in Saudi-Arabië waar hij ging voetballen voor Al-Ittihad. Ook daar houdt de spits het dus niet lang uit. Monterrey wordt nu zijn achtste club in evenveel jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties