Sollied: 'Derde goal à la Barcelona'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sollied: 'Derde goal à la Barcelona'
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent nam gisterenavond met 4-1 de maat van streekgenoot Lokeren. Gent-trainer Trond Sollied was na afloop van de partij erg tevreden. Vooral de derde goal, gescoord door Foley, was dixit de Noor een Barcelona-goal.

Met de 4-1-overwinning tegen Lokeren pakte AA Gent zijn derde thuisoverwinning op rij. Trainer Trond Sollied was na afloop van de wedstrijd zeer te spreken over de collectieve prestatie van zijn team maar kon natuurlijk ook niet langs het feit dat de Costa Ricaan Bryan Ruiz de absolute uitblinker van de partij was.

"Achterin deed de debuterende Mehmedalija Covic het even goed en dat deed me evenveel plezier. Nu, als je onze derde goal ziet, dan zeg je Merry Christmas. Daar scoorden we zoals Barcelona pleegt te doen. Voor zo'n momenten kom je als supporter naar het voetbal kijken. Het was niet zo makkelijk om Lokeren weg te zetten. Ze hebben een goede ploeg. Vooral in verdedigend opzicht moeten we de boel beter gesloten leren houden. We hebben zodanig veel scorend vermogen, dat het uitspelen van een wedstrijd zonder tegendoelpunt, volstaat voor de overwinning. Behalve tegen Club Brugge natuurlijk", aldus Sollied in de krant Het Volk.

Na een slappe periode blijkt Gent nu toch weer recht te krabbelen en ziet het er allemaal weer wat rooskleuriger uit. "Als we nu nog vier op zes halen, zijn we klaar voor een sterke terugronde. Dan is alles nog mogelijk. Ik wist dat we hier veel mogelijkheden hadden, alleen hadden we nog wat tijd nodig", besluit Sollied die het nu nog opneemt tegen Charleroi (op Mambourg) en thuis tegen promovendus FCV Dender.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties