Trainersbabbel na OH Leuven - Union SG

Giel Vermeulen
| 0 reacties
Trainersbabbel na OH Leuven - Union SG
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union trainer Peter Mommaert toonde zich positief na het gelijkspel in Leuven. Rudi Cossey was ontgoocheld over het tweede gelijkspel op rij van Leuven maar nam dit zijn spelers niet echt kwalijk.

Mommaert was tevreden maar gaf de pluimen aan Leuven. Hij vond OHL zowel fysisch, tactisch als technisch sterk. Ook gaf hij mee dat zijn ploeg maar weinig doelkansen had gehad. “Ik ben dankbaar voor de 0-1 als sinterklaasgeschenk”. “OHL is een van de strekste ploegen in de reeks.” Bovendien feliciteerde hij Leuven nog voor de afgelopen bekerwedstrijd. Mommaert stelde zich echter wel vragen bij de 1-1. Er zou een fout zijn gemaakt door Brogno, en ook de wind zou bij de gelijkmaker een rol hebben gespeeld. “Maar het punt is verdiend”, voegde de sportieve trainer hier nog aan toe.

Ontgoocheld was coach Cossey na het tweede gelijkspel op evenveel speeldagen. “Kansen waren schaars ten opzichte van op Antwerp. Ik zou graag eens kansen zien afgewerkt worden, en niet alleen afgedwongen” Ook het uitvallen van aanvaller Yves Buelinckx bij Union moet bepalend geweest zijn volgens Cossey. Hoewel toch nog blij met het gelijkspel zou er, aldus Cossey, toch wat meer mogen gewonnen worden op thuiswedstrijden.

De trainer van OHL nam het op voor Ugo Nwadikwa, die jammerlijk de 0-1 voor Union had gemaakt. “Ugo heeft een sterke wedstrijd gespeeld." "Ik heb tijdens de rust aan de spelers gevraagd om extra hun best te doen de wedstrijd te winnen. Dit om Ugo geen slecht gevoel te geven”, besloot Cossey hierover.


Naar aanloop van de winsterstop gaf Cossey nog mee dat Leuven komende wedstrijden op Geel en thuis tegen Hamme moet winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties